Ημερίδα Επαγγελματικού Προσανατολισμού

«Σχολές, Σπουδές & Επαγγέλματα του Μέλλοντος»

Μια δωρεάν ανοιχτή ημερίδα Επαγγελματικού Προσανατολισμού για γονείς και παιδιά, σε συνεργασία με τη διακεκριμένη στον κλάδο της επιστημονική ομάδα της EMPLOY EDU Σύμβουλοι Εκπαίδευσης & Σταδιοδρομίας.

 

Ομιλητής Δρ Ταουσάνης Χρήστος:

Σύμβουλος Σταδιοδρομίας,

Συγγραφέας βιβλίων για την τριτοβάθμια εκπαίδευση και την αγορά εργασίας και ένας από τους πλέον έμπειρους ομιλητές πανευρωπαϊκά.

 

Διοργάνωση:

Εκπαιδευτικός Όμιλος Εν Οίκω

Χώρος Διεξαγωγής:

Επιμελητήριο Ηρακλείου, Κορωναίου 9, Αίθουσα Καστελλάκη

Τα Ιδιαίτερα Μαθήματα ἐν οἴκῳ, ως επίσημος χορηγός, σας προσκαλούν να δηλώσετε συμμετοχή στην εκδήλωση την Κυριακή, 27/11/2022, στην αίθουσα «Καστελλάκη» στο Εμπορικό Επιμελητήριο, Ηρακλείου Κρήτης, Κορωναίου 9.

Στο τέλος της εκδήλωσης θα δοθεί δώρο, το βιβλίο «Μαμά,θέλω Tablet», σε κάθε συμμετοχή.

Σκοπός

Η επιλογή σπουδών και επαγγέλματος είναι από τις πιο σημαντικές αποφάσεις που καλούνται να πάρουν οι μαθητές για την πορεία και την εξέλιξή τους. 

Η αναζήτηση αυτή αρχίζει ήδη από την Α’ Λυκείου ώστε να καταλήξει στις Πανελλαδικές Εξετάσεις και την υποβολή του μηχανογραφικού δελτίου. Ωστόσο, η επιφανειακή ενημέρωση και οι διάσπαρτες πληροφορίες μπορεί να οδηγήσει σε εσφαλμένες αντιλήψεις.

 

Έχοντας πραγματοποιήσει δεκάδες μελέτες για τη διεπιστημονικότητα και την εξέλιξη των επαγγελμάτων, ο Δρ Ταουσάνης Χρήστος θα βοηθήσει τους μαθητές να αντιληφθούν την μελλοντική αγορά εργασίας και τις ευκαιρίες που μπορούν να συνδυάσουν μέσα από τα προγράμματα σπουδών, αλλά και τους γονείς να ανακαλύψουν πρωτόγνωρα δεδομένα για το ακαδημαϊκό και επαγγελματικό μέλλον των παιδιών τους.

 

Μετά το πέρας της ομιλίας, θα δοθεί ο απαραίτητος χρόνος για συζήτηση και επίλυση αποριών. 

Θεματολογία

Φόρμα Ενδιαφέροντος

Κλείστε τη θέση σας τώρα!

Σας ενημερώνουμε ότι οι διαθέσιμες θέσεις για το βιωματικό σεμινάριο «Μεγαλώνοντας έξυπνα, υγιή και ευτυχισμένα παιδιά στην ψηφιακή εποχή», εξαντλήθηκαν.

Ευχαριστούμε πολύ για την προτίμηση!