Βιωματικό Σεμινάριο

«Μεγαλώνοντας έξυπνα, υγιή και ευτυχισμένα παιδιά στην ψηφιακή εποχή!»

Δωρεάν εκδήλωση για γονείς, παιδιά από 5 ετών, εκπαιδευτικούς, φροντιστές παιδιών και ειδικούς ψυχικής υγείας.

 

Εισηγήτρια – Συντονίστρια: Ροδούλα Καφτάκη, Εκπαιδευτικός Πληροφορικής, NLP Practitioner, Συγγραφέας του βιβλίου «Μαμά,θέλω Tablet» και δημιουργός του Safe Kids Project.

Τα Ιδιαίτερα Μαθήματα ἐν οἴκῳ, ως επίσημος χορηγός, σας προσκαλούν να δηλώσετε συμμετοχή στην εκδήλωση την Κυριακή, 27/11/2022, στην αίθουσα «Καστελλάκη» στο Εμπορικό Επιμελητήριο, Ηρακλείου Κρήτης, Κορωναίου 9. Στο τέλος της εκδήλωσης θα δοθεί δώρο, το βιβλίο «Μαμά,θέλω Tablet», σε κάθε συμμετοχή.

Σκοπός

Το βιωματικό σεμινάριο έχει ως σκοπό να ενημερώσει και να κινητοποιήσει τους σύγχρονους γονείς και να τους εφοδιάσει με σύγχρονες πρακτικές και τεχνικές, ώστε να δώσουν στα παιδιά τους τα απαραίτητα εφόδια, για να ζήσουν μια επιτυχημένη και ευτυχισμένη ζωή στην ψηφιακή εποχή. Μέσα από δραστηριότητες οι συμμετέχοντες θα λάβουν ερεθίσματα για συζήτηση, που θα θέσει τη βάση της ψηφιακής διαπαιδαγώγησης, της ψηφιακής ασφάλειας και της ψηφιακής παιδείας.

Θεματολογία

Πρόγραμμα Εκδήλωσης 27/11/2022

10:30
Ώρα προσέλευσης
11:00- 13:00Βιωματικό σεμινάριο με τίτλο: «Μεγαλώνοντας έξυπνα, υγιή και ευτυχισμένα παιδιά στην ψηφιακή εποχή!», Εισηγήτρια - Συντονίστρια: Ροδούλα Καφτάκη.
13:00-13:30Παρουσίαση του Brainobrain (πρόγραμμα ανάπτυξης δεξιοτήτων και εξέλιξης του εγκεφάλου των παιδιών από 5-15 ετών, που στηρίζεται στις τεχνικές του Νευρογλωσσικού Προγραμματισμού- NLP).
13:30-13:45
Διανομή βιβλίων και υπογραφή από τη συγγραφέα.

Φόρμα Συμμετοχής

Δηλώστε συμμετοχή και κρατήστε τη θέση σας!